Kreeka baklažaani dipikaste

Baklazaani dipikaste - Üllatav Kreeta
Küpseta pestud baklažaanid küpsetuspaberis 180C juures umbes 40 minutit. Veendu, et on pehmed..
Eemalda baklažaanikoor ja pane viljaliha blenderisse. Lisa juurde petersell, küüslauk, sool, pipar, värske sidruni mahl, ekstra neitsioliiviõli.

Ja dipikas on valmis!

Kommentaarid 1

monika 11. november 2021
Tere!

Sattusin tänu juhusele Sinu retsepte lugema ja huvitav on. Elan ise 6 aastat Korful, kokkan palju ja mõnuga, see on minu ''teraapia'' olnud terve elu. Küsin, et kas Kreetal ντιπ μελιτζάνας'e sisse saia ei panda? No nagu ταραμοσαλάτα-sse. Meie paneme :)

Tervitustega
Monika
Email again:

Eelmine

Saganaki retsept - Üllatav Kreeta
Saganaki

Järgmine

Jaga seda artiklit