Lihapallid fetajuustuga

Lihapallid fetajuustuga
Lihtne valgurikas suupiste!
Pane valmis:
• 600g veise-, sea- või lambahakklika (või 50/50 veise-seahakkliha)
• 150g päris fetajuustu
• 2 küüslauguküünt
• 2 keskmist muna
• musta pipart ja oreganot
(et pallid oleks kreeta hõnguga, kasuta maitseainet "Kreeta marinaad")
• ekstra neitsioliiviõli

Sega kõik omavahel kokku.
NB! Ära soola lisa kuna feta on väga soolane!*

Purusta fetajuustu korralikult, et tükid ei oleks suured.

Prae pallid ekstra neitsioliiviõlis. Mina kasutasin Charisma´t.

Serveerida võib näiteks Tzatziki kastmega.

* Fetajuust on maailma üks kõige soolasemaid juustusid. See sisaldab 70% lambapiima, 30% kitsepiima ning juustukultuuri. Vaata, et pakendil oleks kirjas "Toodetud Kreekas", sest mujal päris fetat ei toodeta.

Kommentaarid

Email again:

Eelmine

kreeta lillkapsakotletid
Lillkapsakotletid kreeta hõnguga

Järgmine

tervislik feta-juustu quiche
Tervislik feta-spinati quiche

Jaga seda artiklit