Sain kreeka keele selgeks enamasti tänu muusikale

Kui meil siin veel autot polnud, oli nii äge hommikuti raadio saatel tööle bussiga sõita, nautides aknast lummavaid vaateid. Mul alati vedas, sest kõigil bussijuhtidel oli hea muusikamaitse. Algul lihtsalt kuulasin, sõnadest ei saanud aru. Loe edasi 
Aga mingi hetk, kui mitu korda kuuldud laul kõlas taas, hakkasin vaikselt taipama, kus üks sõna lõpeb ja teine algab. Mul oli kotis kaasas Eestist toodud Oxfordi taskusõnastik - sain piiluda ja uusi sõnu õppida. Sõit kestis keskmiselt 45 minutit ja minu uudishimulikud kõrvad kuulasid innukalt, näpud sirvisid sõnastikku ja silmad nautisid Kreeta maastikke. Mõistus ei uskunud, et see imekaunis saar on nüüd minu kodu. Ainult süda teadis, et kõik on õige.

Iga kord kui need sõidud meenuvad, rõõmustan selle üle, et algusest peale tekkis armastus kreeka keele vastu. See kestab siiamaani ja õnneks on vastastikune.

Kahjuks ei mäleta ma tollest perioodist ühtegi laulu, aga jagan hea meelega lemmiklaule, mis panin Youtube playlisti. Laulude nimekiri pole muidugi lõplik, eks ma täiendan seda edaspidigi: https://youtube.com/playlist...

Hoiatus! Minu listis on ainult meeslauljad :) 

Mis on sinu lemmik kreeka laul?

Комментарии

Email again:

Предыдущий

Kreeta: ootus ja tegelikkus 

Следующий

Kreeklased ja nende toidukultus 

Поделиться этой статьей