mouratolia kreeta oliivid
Saagikoristusperiood:
Mouratoliá õitseb aprilli lõpust mai lõpuni, viljad valmivad oktoobri lõpust novembri lõpuni. Oliivid taluvad madalaid temperatuure, nõuavad head muda ja kasvatustingimusi. Viljade keskmine oliiviõli sisaldus on ligi 25%.

Organoleptilised omadused:
Väike lihane oliiv, keskmiselt krõbe.

Koostis:
Mouratoliá oliivid (58%), ekstra neitsioliiviõli Vassilakis (33%), punase veini äädikas (7%), rosmariin ja loorber.

Pakend:
Läbipaistev klaaspurk, 200 ml

Tootja: Vassilakis Estate

MOURATOLIA kuninglikud oliivid, 200ml

Hetkel oliivid on marineerimisel! 
Lauaoliivide kuninganna!
Haruldane ja maitsev kohalik oliivide sort - ainulaadne ja kasvab üksnes Kreetal!

Mouratoliá oliivipuud on üle 2500 a vanad, neid on kultiveeritud antiikajast. Oliivid on käsitsi korjatud ja marineeritud Vassilakis pere retsepti järgi, mis on pärit 19. sajandist.

Valmistamisviis:
Käsitsi korjatud ja ükshasval välja valitud. Marineeritud merevees, koduses äädikas, lisatud ürte.

Pole saadaval

Seotud tooted